Nagyfeszültségű szabadvezeték hálózatok 220 kV-ig

Az Omexom megfelelő tapasztalattal rendelkezik a nagyfeszültségű hálózatépítésben. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a magyarországi áramszolgáltatói kör mellett módunkban állt már határainkon kívül is bizonyítani tudásunkat és rugalmasságunkat.

A vállalati filozófiánkhoz híven teljes körű megoldásokat kínálunk, legyen szó akár új létesítésről, adott hálózat hosszabbításáról, karbantartásról vagy felújításról.

Oszlopalapozásban képesek vagyunk a talaj típusától és összetételétől függetlenül a szükséges alapozási munkánkat magas színvonalon és garantáltan elvégezni mindegyik ismert alapozási technikával (cölöp-, lépcsős-, lemez- vagy blokkalapozás).

Az oszlopszerelés teljes technikai palettáját biztonsággal tartjuk kézben, a hagyományos oszlopszereléstől a darus szerelésen keresztül a helikopteres oszlopállításig.

A szálszereléshez behúzó csörlőnk segítségével max. 5 tonna húzóerőt alkalmazunk, így 110 kV-tól 220 kV-ig biztonságosan tudjuk elvégezni a szerelést.

A munkák szervezésében komolyan támaszkodunk tapasztalt és folyamatosan továbbképzett személyzetünkre, akiknek a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre. Így vagyunk képesek a szokásostól eltérő helyzetekben és feladatokban is professzionálisan és határidőre teljesíteni.

Szolgáltatási területeink:

  • Teljes körű kiviteli tervezés

  • Az oszlopok és alapozás statikus számításainak elvégzése

  • Oszlopalapozás

  • Oszlop, sodronyok és szerelvények szállítása és szerelése

  • OPGW vagy külön optikai vezetékek, szerelvényeik szállítása és szerelése

  • Karbantartás, üzemeltetés, bővítés, felújítás és üzemzavar-elhárítás