Szolgáltatások

Innovatív megoldások az elektromosság, automatizálás és információtechnika területein

symbol-v2_power_rgb
ENERGIA
symbol-v2_transmission_rgb
ÁTVITEL
symbol-v2_substations_rgb
ALÁLOMÁSOK
symbol-v2_distribution_rgb
ELOSZTÁS
symbol-v2_territories_rgb
EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Több évtizedes tervezési, kivitelezési és karbantartási tapasztaltunk középpontjában a villamosenergia-termelés, a villamosenergia átvitel, a transzformáció és a villamosenergia-elosztás áll.

Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt kis- és középfeszültségű villamos hálózatok – szabadvezeték-, és kábelhálózatok, transzformátorállomások és középfeszültségű kapcsoló-berendezések – tervezésére és kivitelezésére.

Feszültség alatti munkavégzés

Cégünk egy percre sem tudja elképzelni az életet villamos energia nélkül és ezt fejlesztései során is szem előtt tartja. Az olyan új, megújuló technológiák hívei vagyunk, melyekkel megrendelőink és a végfelhasználók számára még kényelmesebb életet biztosíthatunk az ellátásbiztonság fokozásával.

Nagyfeszültségű szabadvezeték hálózatok 220 kV-ig

Az Omexom megfelelő tapasztalattal rendelkezik a nagyfeszültségű hálózatépítésben. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a magyarországi áramszolgáltatói kör mellett módunkban állt már határainkon kívül is bizonyítani tudásunkat és rugalmasságunkat.

Nagyfeszültségű kábelhálózatok

Az Omexom minden típusban és keresztmetszetben szállít és szerel nagyfeszültségű kábeleket, zöldmezős beruházásokhoz, belvárosi környezetben és ipari üzemekben, ipari környezetben egyaránt.

Nagyfeszültségű berendezések és alállomások

Egyik legdinamikusabban növekvő és legkomplexebb feladatok elvégzésére képes területünk.Szolgáltatásaink közé tartozik ezen a területen a szaktanácsadás, tervezés, szerelés, felújítás, karbantartás és dokumentáció. Évtizedes tapasztalatunk alapján kínáljuk szolgáltatásainkat a legegyszerűbb részfeladattól egészen a kulcsrakész projektekig, természetesen mindig ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Kábelmérés és kábeldiagnosztika

A villamosenergia rendszerbe beépített és alkalmazott eszközök köztudottan nagy értékű és kulcsfontosságú berendezések. A hálózatok biztonságos kivitelezése és üzemeltetése mind életvédelmi, mind pénzügyi szempontból kiemelt fontosságú.

Napelemek

Az Omexom hálózatnak köszönhetően rendelkezünk azon tudáshalmazzal, mely szükséges ilyen rendszerek telepítéséhez. Széleskörű szolgáltatásunk a felszerelésre eltervezett épület statikai elemzésénél kezdődik, a meglévő energetikai rendszer folytatódik, hogy az esztétikailag és villamos-energetikailag legjobban illeszkedjen a meglévő rendszerbe.

Ipari energiaellátás

Kommunális és ipari felhasználók számára középfeszültségű kapcsoló-berendezéseket, kisfeszültségű főelosztókat, transzformátor állomásokat éppúgy tervezünk, szállítunk és telepítünk, mint elosztószekrényeket és szükség áramforrásokat.