Napelemek

Az Omexom hálózatnak köszönhetően rendelkezünk azon tudással és tapasztalattal, mely szükséges ilyen rendszerek telepítéséhez.

A sátortetőkre szerelt kisebb 3 kWp berendezésektől kezdve, a közepes méretű 200 kWp lapos tetőkre szerelt telepeken át, a külön telepített 640 kWp teljesítmény szintig bezárólag széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk. A vevő kívánságának megfelelően képesek vagyunk kulcsrakészen szállítani sziget üzemben működő napelemes berendezést éppúgy, mint az áramszolgáltató elosztóhálózattal szinkronizált rendszereket.

A napelemes telepeket, mint minden összetett berendezést pontosan és részletesen meg kell tervezni, annak érdekében, hogy megfelelő hatékonysággal és tartósan szolgáltassa a teljesítményt. Számítógéppel támogatott intelligens kalkulációs módszereket használunk a különböző feladatok esetében az optimális megoldások meghatározására a gazdaságosság és megbízhatóság érdekében. A helyszíneknek és egyedi keretfeltételeknek megfelelően változtathatók az elrendezések, melyek jelentősen befolyásolják a berendezés végleges kialakítását.

Széleskörű szolgáltatásunk a felszerelésre eltervezett épület statikai elemzésénél kezdődik, a meglévő energetikai rendszer folytatódik, hogy az esztétikailag és villamos-energetikailag legjobban illeszkedjen a meglévő rendszerbe. Szerelésre és üzembe helyezésre saját magasan képzett szakember gárdánk áll rendelkezésre, így kínálunk kulcsrakész megoldást a napelemes villamos energia rendszerek területén is.