Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt kis- és középfeszültségű villamos hálózatok – szabadvezeték-, és kábelhálózatok, transzformátorállomások és középfeszültségű kapcsoló-berendezések – tervezésére és kivitelezésére.

Legyen részfeladat vagy teljeskörű kulcsrakész megoldás – mi készen állunk azt megrendelőink igényeihez igazodva elvégezni! Tervezőcsapatunk a szakmai elvárásoknak és normáknak megfelelő szoftverekkel végzi a hálózatok tervezését és szükséges számításait – mindig törekedve a műszaki, gazdasági és környezetvédelmi szempontból is optimális megoldásra.

Valamennyi magyarországi áramszolgáltató minősített tervező és kivitelező partnereként komoly referenciákkal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a kulcsrakész villamoshálózatok, transzformátorállomások és kapcsoló-berendezések tervezésében, létesítésében vagy átépítésében. Ügyfeleink elvárásainak megfelelően a vezetékhálózatokhoz és a berendezésekhez kapcsolódó összes ellenőrzési, karbantartási és hibaelhárítási tevékenységet is ellátjuk.