Finnországban terjeszkedik az Omexom

Omexom Magyarország/ február 1, 2023/ Hírek

Finnországban a VINCI Energies két márkaváltással gyorsítja fel a tavaly októberében megvásárolt TLT-tevékenységek integrációját: a TLT-Building és a TLT-Connection elosztó és átviteli üzletágak csatlakoznak az Omexomhoz, míg a TLT-Connection távközlési üzletág új neve Axians Suomi lesz.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy fejleszthetjük az Omexom márkát és bevezettük az Axians márkát Finnországban. Nemzetközi tapasztalatainkat és szakértelmünket használjuk fel az értékek zökkenőmentes integrációjának és megosztásának biztosítására, hogy megkönnyítsük ezen üzleti tevékenységek integrálását a globális hálózatba” – hangsúlyozta Veera Höglund a VINCI Energies finnországi ügyvezető igazgatója.

 

A 38 országban 435 helyi képviselettel jelen lévő energetikai hálózatszerelő cég világszerte több mint 23 ezer szakembert foglalkoztat, a hálózat éves árbevétele pedig meghaladja az évi 4 milliárd eurót. Az Omexom küldetése alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiaforrások építése és modern hálózatok fejlesztése innovatív megoldások és együttműködések útján, továbbá az optimalizált energiafelhasználás népszerűsítése.

 

Nagy örömmel köszöntjük új kollégáinkat!