Négy újabb járművel bővült gépparkunk

Omexom Magyarország/ június 21, 2024/ Employer branding, Hírek

Már munkába is állt cégünknél az a négy új gépjármű, amelyet az Omexom Magyarország vezetői, Müller Ferenc és Dögei Vencel vettek át június 17-én, tovább javítva a partnereink számára nyújtott magas minőségű szakmai szolgáltatást.

„A 2021-ben indított hosszú távú beszerzési stratégiánk részeként újabb négy gépjármű csatlakozott a flottánkhoz. A három kosaras és egy darus gépjármű kifejezetten elektromos hálózat építési és karbantartási feladatokra készült” – mondta Müller Ferenc az Omexom Magyarország ügyvezetője, aki kiemelte, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére is első számú prioritás volt eszközparkunk fejlesztése, hogy partnereiket a lehető legmagasabb minőségben tudjuk támogatni az energia átállásban és a környezetbarát energia megoldások megvalósításában.

A 26 tonna össztömegű 6×6 meghajtású IVECO T-Way önrakodó darus gépjármű szállítási, daruzási, szerelési és oszlopállítási feladatokra is alkalmas. A daru maximális hidraulikus kinyúlása 14,6 méter, míg mechanikus toldattal akár 16,7 méter kinyúlás is elérhető. Emelési képessége 2,4 méter kinyúlásnál 11500 kg, míg 14,6 m kinyúlásnál 1865 kg. A felszereltség részét képezi egy kétszemélyes, üvegszálas szerelőkosár, továbbá egy extra hidraulika funkció is kiépítésre került a teljes hidraulikus gémhosszon, amely a későbbiekben akár talajfúró használatára is alkalmassá teszi.

A kosaras járművek Toyota Hilux pickupra felszerelt Socage 14A személyemelők.