Főoldal Szolgáltatások Távközlési hálózatok

Távközlési hálózatok

A szüntelen elektronikus kommunikáció folytonossága a 21. század jelene. Ehhez a stabil villamosenergia-ellátórendszer mellett megfelelő kommunikációs csatornák szükségesek.

A villamos energia iparban sem üzemelhet egyik a másik nélkül. Ezért Omexom a két területen szakemberei széleskörű hálózatával áll partnerei szolgálatára, akik szintén komplex rendszerként kezelik a két területet. Legyen szó transzformátorállomásokon belüli, vagy vonalas létesítmények részeként kialakított kommunikációról, Omexom csapatai szakszerű, megbízható megoldást kínálnak.

Telekommunikációs kábelhálózatok

Telekommunikációs kábelhálózatok

Kulcsrakészen szállítunk és telepítünk réz vagy optikai kábeles kötéseket és csatlakozó berendezéseket. A telekommunikációs hálózatok létesítéséhez kapcsolódó munkák elvégzését is biztosítjuk legyen az mélyépítés, fektetési és szerelési munkálatok vagy tervezés.

Tovább »

Védőcső fektetés

Védőcső fektetés

Szolgáltatásaink felölik bármilyen építési megbízás lebonyolítását telekommunikációs vállalatok vagy információs- és telekommunikációs hálózatok üzemeltetőjének részére.

Tovább »

Befújás

Befújás

Az adathálózatok gyors kiépítésének feltétele - figyelembe véve a folyamatosan magasabb átviteli sebesség igényt és a növekvő rendelkezésre állást - újabb optikai kábelek kiépítése. A befújásos optikai kábelfektetés bizonyíthatóan gazdaságos egy hagyományos fektetési technológiával szemben, mindamellett, hogy költséghatékonyabb is.

Tovább »

Antenna oszlopok

Antenna oszlopok

Cégünk átfogó és komplex szolgáltatásainak tapasztalata alapján kínálunk tervezési és kivitelezési megoldásokat különleges oszlopok kiépítésére például mobiltelefon bázisállomások esetében.

Tovább »

« Szolgáltatások

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ