Főoldal Szolgáltatások Nagyfeszültség Nagyfeszültségű szabadvezeték hálózatok 220 kV-ig

Nagyfeszültségű szabadvezeték hálózatok 220 kV-ig

Omexom megfelelő tapasztalattal rendelkezik a nagyfeszültségű hálózatépítésben. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a magyarországi áramszolgáltatói kör mellett módunkban állt már határainkon kívül is bizonyítani tudásunkat és rugalmasságunkat.

A vállalati filozófiánkhoz híven teljes körű megoldásokat kínálunk, legyen szó akár új létesítésről, adott hálózat hosszabbításáról, karbantartásról vagy felújításról.
Oszlopalapozásban képesek vagyunk a talaj típusától és összetételétől függetlenül a szükséges alapozási munkánkat magas színvonalon és garantáltan elvégezni mindegyik ismert alapozási technikával (cölöp-, lépcsős-, lemez- vagy blokkalapozás).
Az oszlopszerelés teljes technikai palettáját biztonsággal tartjuk kézben, a hagyományos oszlopszereléstől a darus szerelésen keresztül a helikopteres oszlopállításig.
A szálszereléshez behúzó csörlőnk segítségével max. 5 tonna húzóerőt alkalmazunk, így 110 kV-tól 220 kV-ig biztonságosan tudjuk elvégezni a szerelést.
A munkák szervezésében komolyan támaszkodunk tapasztalt és folyamatosan továbbképzett személyzetünkre, akiknek a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre. Így vagyunk képesek a szokásostól eltérő helyzetekben és feladatokban is professzionálisan és határidőre teljesíteni.

Szolgáltatási körünk:

•    Teljes körű kiviteli tervezés
•    Az oszlopok és alapozás statikus számításainak elvégzése
•    Oszlopalapozás
•    Oszlop, sodronyok és szerelvények szállítása és szerelése
•    OPGW vagy külön optikai vezetékek, szerelvényeik szállítása és szerelése
•    Karbantartás, üzemeltetés, bővítés, felújítás és üzemzavar-elhárítás

« Nagyfeszültség

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ