Főoldal Szolgáltatások Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Ezen üzletágunk kompletten tervez és létesít kis- és középfeszültségű villamos hálózatokat, beleértve a szabadvezetékeket, kábelhálózatokat, a transzformátorállomásokat és a középfeszültségű kapcsoló-berendezéseket.

Legyen részfeladat vagy teljes körű kulcsrakész megoldás, mi készen állunk azt elvégezni. A szakmában ismert és elfogadott szoftverekkel végezzük a nyomvonalak tervezését és számítását - adott vezetéknyomvonalak esetén megtalálva a gazdasági és környezetvédelmi szempontból az optimális megoldást.

Komoly referenciákkal és tapasztalattal bírunk a kulcsrakész transzformátorállomások és kapcsoló-berendezések tervezésében, létesítésében, vagy szükség szerinti felújításában. Ügyfeleink elvárásainak megfelelően a vezetékhálózatokhoz és a berendezésekhez kapcsolódó összes ellenőrzési, karbantartási és hibaelhárítási tevékenységet is ellátjuk.

Kis- és középfeszültségű kábelhálózatok

Kis- és középfeszültségű kábelhálózatok

Cégünk minden típusban és keresztmetszetben szállít és szerel kis- és középfeszültségű kábeleket, zöldmezős beruházásokhoz, belvárosi és ipari környezetben egyaránt.

Tovább »

Olajszigetelésű kábelek ártalmatlanítása

Olajszigetelésű kábelek ártalmatlanítása

Partnereink számára nyújtott komplex szolgáltatásaink nem érnek végett ott, ahol a problémák először megjelennek.

Tovább »

Üzemzavar elhárítás

Üzemzavar elhárítás

Az energiaátvitel területén tevékenykedő szolgáltatóként Cégünk nemcsak a tervszerű létesítések (tervezéstől üzembe helyezésig) területén kínálja szolgáltatásait, hanem az üzemeltetés és üzemzavar elhárítás is része portfoliónknak.

Tovább »

Kis- és középfeszültségű szabadvezeték hálózatok

Kis- és középfeszültségű szabadvezeték hálózatok

Kis- és középfeszültségű szabadvezeték hálózatok építésében Cégünk óriási tapasztalattal bír. Legyen szó vasoszlopos, faoszlopos vagy betonoszlopos hálózatról, cégünk mindig a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldást kínálja ügyfelei részére.

Tovább »

Feszültség alatti munkavégzés - FAM

Feszültség alatti munkavégzés - FAM

Cégünk egy percre sem tudja elképzelni az életet villamos energia nélkül és ezt fejlesztései során is szem előtt tartja. Az olyan új, megújuló technológiák hívei vagyunk, melyekkel megrendelőink és a végfelhasználók számára még kényelmesebb életet biztosíthatunk az ellátásbiztonság fokozásával.

Tovább »

Világítástechnika

Világítástechnika

Cégünk az önkormányzatok, a köz-, tér- és objektumvilágítás számára egy központi helyet kínál a kapcsolattartáshoz és a projektet kísérő, ügyfélre szabott támogatáshoz.

Tovább »

« Szolgáltatások

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ