Főoldal Szolgáltatások Ipari energiaellátás Szükségenergia ellátás

Szükségenergia ellátás

Életünkben nagyon sokszor elengedhetetlen szempont a biztonságos energiaellátás egy esetleges üzemzavar esetén is, ezért a különböző létesítmények alapenergia ellátó rendszeréhez nélkülözhetetlen szükségenergia betáplálást biztosítani. Ezt lehet központilag és elosztottan is kiépíteni.

Az ön igényeinek és a beépített hálózati képnek megfelelően alakítjuk ki a létesítendő berendezések koncepcióját és számítjuk ki a szükséges teljesítményeket. Így egy kézből kínálunk a szabványoknak és rendeleteknek teljes mértékben megfelelő rendszereket a tervezéstől a beépítésen át az üzembe helyezésig.

Szokványos rendszerektől az összetett speciális esetekig tervezünk és létesítünk szükségenergia betáplálásokat, melyeknél a külső hálózatból érkező zavartatások ellenére is a fogyasztó rendelkezésére áll a szükséges villamos energia.

Egy szükségenergia betáplálás segítségével kialakított szünetmentes tápegység tartósan biztosítja a villamos energiát és a munkavégzés folytonosságát. A fontos, hogy a teljes rendszer optimálisan összhangban legyen, elkerülendő például a hálózati visszahatásokat. Ezért ajánljuk a szükség energiaellátás minden komponensét, összehangolt rendszert egy kézből.

« Ipari energiaellátás

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ