Főoldal Szolgáltatások Ipari energiaellátás Kisfeszültégű kapcsolóberendezések

Kisfeszültégű kapcsolóberendezések

Függetlenül attól, hogy önnek fiókos, lengőkeretes vagy sima szekrénybe szerelt kisfeszültségű kapcsoló-berendezésre van-e szüksége, kínálatunkból az ön igényeinek megfelelően tud választani a különböző gyártók és típusok közül.

Omexom megfelelő tudást kínál Önnek a különféle egyéni igényeket kielégítő berendezések típusainak tervezésére és szállítására. Ennek keretében figyelembe vesszük az összes követelményt, mint például a rendelkezésre álló telepítési hely jellemzőit.

Szolgáltatási körünk az alábbiakból épül fel:

  • Főelosztók 5000 A-s gyűjtősín áramig
  • Zárlati szilárdság 0,1 sec; 220 kA-ig
  • Rövidzárlati áramok 0,1 sec; 100 kA-ig


Az energia felügyeleti és busz rendszerek, a biztosítós szakaszolókapcsolók rugóerős kioldással, a két gyűjtősínes berendezések is teljesen ismert területek számunkra.

A berendezések színeire vonatkozóan a vevő egyedi igénye alapján RAL színskálából választható opció. Alapváltozatban RAL7035 (világosszürke) színnel szállítjuk berendezéseinket.

Természetesen a kisfeszültségű kapcsolóberendezések esetében is egy kézben tartva egy beruházás összes tevékenységét, kulcsrakész megoldást kínálunk. Gyártói függetlenségünk biztosítja, hogy az általunk szállított kapcsoló-berendezésekbe a piacion ismert és elérhető gyártók készülékei alkalmazhatók és beépíthetők.

« Ipari energiaellátás

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ