Főoldal Szolgáltatások Ipari energiaellátás

Ipari energiaellátás

Kommunális és ipari felhasználók számára középfeszültségű kapcsoló-berendezéseket, kisfeszültségű főelosztókat, transzformátor állomásokat éppúgy tervezünk, szállítunk és telepítünk, mint elosztószekrényeket és szükségáramforrásokat.

A telepítés mellett igény szerint vállaljuk a berendezések védelmi-, mérési-, vezérlési- és szabályozástechnikai rendszereinek kialakítása is. Koncepcionális tervezéstől a mélyépítésen át a komplett üzembe helyezésig kínáljuk szolgáltatásainkat egy kézből. Mindig az igények szerint.

Teljes körű szolgáltatási csomagunk része a telepítés utáni üzemviteli feladatok ellátása, mint kezelés, karbantartás, üzemeltetés beleértve a berendezések rendszeres tisztítását is.

Villamos energiaközpontok

Villamos energiaközpontok

Teljes körűen tervezünk, szállítunk és szerelünk üzemkész villamos energetikai központokat.

Tovább »

Középfeszültségű kapcsolóberendezések

Középfeszültségű kapcsolóberendezések

Omexom szakembereinek több évtizedes tapasztalatát kínálja ügyfelei részére a középfeszültségű kapcsoló-berendezések tervezésével és létesítésével kapcsolatban egészen 35 kV feszültség szintig, legyen szó kompakt- vagy épített házas állomásról.

Tovább »

Kisfeszültégű kapcsolóberendezések

Kisfeszültégű kapcsolóberendezések

Függetlenül attól, hogy önnek fiókos, lengőkeretes vagy sima szekrénybe szerelt kisfeszültségű kapcsoló-berendezésre van-e szüksége, kínálatunkból az ön igényeinek megfelelően tud választani a különböző gyártók és típusok közül.

Tovább »

Előre gyártott transzformátorállomások

Előre gyártott transzformátorállomások

Omexom ügyfelei részére átfogó szolgáltatásokat kínál a transzformátorállomások és elosztó-berendezések területén a tervezéstől az üzembe helyezésig bezárólag. Emellett szükség esetén vállalkozunk átépítésekre, bővítésekre, beleértve a üzemeltetés felszámolást, szakszerű bontási és rekultivációs munkálatokat is.

Tovább »

Szükségenergia ellátás

Szükségenergia ellátás

Életünkben nagyon sokszor elengedhetetlen szempont a biztonságos energiaellátás egy esetleges üzemzavar esetén is, ezért a különböző létesítmények alapenergia ellátó rendszeréhez nélkülözhetetlen szükségenergia betáplálást biztosítani. Ezt lehet központilag és elosztottan is kiépíteni.

Tovább »

Ipari energiaellátás karbantartása

Ipari energiaellátás karbantartása

Széleskörű szolgáltatási portfoliónk biztosítja az villamosenergia elosztó berendezések biztonságos, gazdaságos és megbízható üzemét.

Tovább »

Napelemek

Napelemek

Omexom hálózatnak köszönhetően rendelkezünk azon tudáshalmazzal, mely szükséges ilyen rendszerek telepítéséhez.

Tovább »

« Szolgáltatások

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ