Főoldal Szolgáltatások

Szolgáltatások

Ipari energiaellátás

Ipari energiaellátás

Kommunális és ipari felhasználók számára középfeszültségű kapcsoló-berendezéseket, kisfeszültségű főelosztókat, transzformátor állomásokat éppúgy tervezünk, szállítunk és telepítünk, mint elosztószekrényeket és szükségáramforrásokat.

Tovább »

Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Kis- és középfeszültségű hálózatépítés

Ezen üzletágunk kompletten tervez és létesít kis- és középfeszültségű villamos hálózatokat, beleértve a szabadvezetékeket, kábelhálózatokat, a transzformátorállomásokat és a középfeszültségű kapcsoló-berendezéseket.

Tovább »

Távközlési hálózatok

Távközlési hálózatok

A szüntelen elektronikus kommunikáció folytonossága a 21. század jelene. Ehhez a stabil villamosenergia-ellátórendszer mellett megfelelő kommunikációs csatornák szükségesek.

Tovább »

Nagyfeszültség

Nagyfeszültség

Ipari társadalmunk életének ütőerei a nagyfeszültségű energiaelosztási rendszerek, teljesítményünk a rendszerek megbízható működésének a függvénye. Ez a feladat jól felkészült és tapasztalt szakembereket kíván.

Tovább »

Kábelmérés és Kábeldiagnosztika

Kábelmérés és Kábeldiagnosztika

A villamosenergia-iparban alkalmazott eszközök köztudottan nagy értékű és kulcsfontosságú berendezések. Ezen eszközök biztonságos kivitelezése, és üzemeltetése, a mai liberalizált energiapiacon kiemelt fontosságú.

Tovább »

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ