Főoldal Hírek Záróünnepély

Hírek

Záróünnepély

Ünnepélyesen lezárult...

...egy nagy fejlesztési projekt. A GA Magyarország Kft. 2008 - 2010 között egy több, mint félmilliárd forint összértékű komplex, innovatív beruházási és fejlesztési programot valósított meg.


Záróünnepély

A társaság 16 éves magyarországi történetében kimagasló projekt megvalósulására méltán büszke a cég vezetése, valamennyi dolgozója. A program hivatalos befejezése is méltó volt a projekt nagyságához és jelentőségéhez.

2010. augusztus 16-án a Salgótarján térségi Salgóbányai árnyas fenyőerdők közepén, kellemes környezetben, rangos vendégek táraságában ünnepelte a GA Magyarország Kft. vezetése és a projekt végrehajtásában közreműködő munkatársai a beruházási program hivatalos lezárását. A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel Székyné Dr. Sztrémi Melinda Asszony, országgyűlési képviselő, Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere, Fenyvesi Gábor Alpolgármester, Béres József az ÉMÁSZ Hálózati Kft. Ügyvezetője és számos vezető munkatársa, a GA Magyarország Kft. térségbeli partnerei, valamint a sajtó és a helyi televízió képviselői.

Schachinger Tamás Ügyvezető rövid köszöntőjét követően a vendégek a fenyőfák árnyékában megtekintették a beruházásról készített rövid, látványos filmet, mely a fejlesztés eredményeit üzemi alkalmazás közben mutatta be. Polgármester Asszony és az ÉMÁSZ Hálózati Kft. Ügyvezetője ünnepélyes avatóját követően a vendégek testközelből tekintették meg a felsorakoztatott impozáns technikát, elbeszélgettek a cég vezetőivel, vezető munkatársaival és a technikát felkészülten alkalmazó munkatársakkal.

A sajtó és a televízió képviselői egy-egy villáminterjúra is találtak alkalmat, Székyné Dr. Sztrémi Melinda Polgármester Asszony a Salgótarjánban megvalósult beruházás jelentőségét méltatta a hátrányos helyzetű kistérség fejlődése, munkahelymegtartás, munkahelyteremtés szempontjából.

Az ünnepség kötetlen, kollegiális-baráti társasági beszélgetésekkel fehér asztalok mellett fejeződött be.

A GA Magyarország Kft. komplex beruházási programjához az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében sikerrel pályázott a Magyar Köztársaság és az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozási támogatására, mely jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy ez a jelentős innováció a hátrányos helyzetű salgótarjáni kistérségben megvalósulhatott.

A technikai eszközök rendelkezésre állnak, a GA Magyarország Kft. személyi állománya felkészült és időközben az új technológiák alkalmazása is

...megkezdődött.

2010.08.23.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ