Főoldal Hírek XII. GA-Partner Teniszverseny

Hírek

XII. GA-Partner Teniszverseny

Ebben az évben immár 12. alkalommal került megrendezésre a hagyományos GA–Partner Teniszverseny.


XII. GA-Partner Teniszverseny

A hagyományoktól eltérően Pünkösd miatt most nem május negyedik szombatján, hanem június első szombatján csaptak össze a tenisz szerelmesei. 

A 12. GA–Partner Teniszverseny helyszíne is változott. Miután a 10 év alatt a verseny kinőtte a Római-parti Lido Teniszcentrum adta lebonyolítási lehetőségeket, az új helyszín a XI. kerületi Grand Slam Park pályái voltak. A park két hektáros területén csodálatos környezetben, 6 pályán folyt a küzdelem. 

Ebben az évben 6 női egyéni, 23 férfi egyéni és 20 páros indult a viadalon.

Családtagokból és érdeklődőkből sem volt hiány, az előzetes regisztráció alapján több, mint 150 fő felnőtt és 40 gyermek látogatót vártak a helyszínre a rendezők. 

A fáradt játékosokat csapolt sör, hideg üdítők, és egy roskadásig tele büféasztal várta egész nap. 

A kilátogató családtagok, érdeklődők sem unatkoztak ezen a szombaton.

Az új helyszínen is volt lehetőség megmérkőzni fallabdában, ellazulni a wellness fürdőben. A Római-parti rendezvények kedvelt kísérőprogramja, a dunai motorcsónakázás helyett lehetett lovaskocsikázni; a házigazdák horgász napijegyet biztosítottak a szomszédos halastavon és délután egy hőlégballont is ki lehetett próbálni. Különleges látvány volt a teniszverseny a ballonkosárból. Az új kísérőprogramok közül azonban a legnagyobb sláger a nyári bobozás volt. 

A gyerekekről sem feledkeztek meg a szervezők, játszótér, sportfoglalkozások, arcfestés és kézműves játszóház várta a kicsiket és nagyobbakat, akik az eddig megszokottnál sokkal tágasabb játszótéren, sokkal több ügyességi és szórakoztató játékot próbálhattak ki. 

Sajnos, az időjárás lehetett volna jobb is. Az évszakhoz képest hideg és borús idővel kellett számolni, de ez és az időnkénti rövid esős időszakok szerencsére nem rettentették el sem a kitartó versenyzőket, sem a látogatókat.  

Az esti eredményhirdetés is a rendezvény helyszínén került megrendezésre. A szervezők az időjárás bizonytalanságának kiküszöbölésére a több mint 120 vacsoravendég számára egy ünnepi sátorban biztosítottak helyet. 

Az eredményhirdetés után következett az ünnepi vacsora, melyet a már jól ismert gitárduó kellemes zenei aláfestése kísért. A sikeres rendezvény éjszakába nyúló partival zárult, melynek során jó szolgálatot tettek a narancssárga takarók, bár a legbátrabbak az ez alkalomra épített szabadtéri táncparketten a pergő ritmusokra melegítették magukat.

2012.07.12.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ