Főoldal Hírek XI. GA-Partner Teniszverseny

Hírek

XI. GA-Partner Teniszverseny

Az immár tíz éves hagyományhoz híven, május negyedik szombatján, a GA Magyarország Kft. idén is megrendezte a GA Partner teniszversenyt.


XI. GA-Partner Teniszverseny

A 11. GA Partner teniszverseny helyszíne változatlanul a Római parti Lidó Teniszcentrum, és a Teniszakadémia pályái voltak.

Ebben az évben 10 női, 28 férfi egyéni és 18 páros versenyző indult a viadalon. Természetesen családtagokból és érdeklődőkből sem volt hiány.

A nem teniszező érdeklődőket sem hagyták unatkozni a szervezők. A Dunán egy motoros hajó vitte egy-egy körre a családtagokat, és az éppen nem játszó teniszezőket, de lehetőség volt megmérkőzni fallabdában, és bowlingban is.

A fáradt játékosokat csapolt sör, hideg üdítők, és egy roskadásig tele büféasztal várta.

Sajnos, szokatlan módon, az időjárás néha megtréfálta a versenyzőket. Többször kellett esőszünet miatt félbeszakítani a mérkőzéseket.

Az időjárás miatt egy kicsit el is húzódott a verseny, így az elődöntőkben és a döntőkben le kellett rövidíteni a mérkőzéseket..

Az eredményhirdetésre a hagyományokhoz híven a Csónakház mulatóban került sor. A még az este folyamán is bizonytalan időjárás miatt azonban ezúttal, úgy mint kilenc éve, az emeleti fedett teraszon zárult az egész napos rendezvény. Az eredményhirdetés után következett a vacsora és a műsor. A sikeres rendezvény éjszakába nyúló partival zárult.

2011.07.14.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ