Főoldal Hírek Változás a tulajdonosi szerkezetben

Hírek

Változás a tulajdonosi szerkezetben

Az Alpiq Anlagentechnik GmbH Energiaellátás-technika (EVT) Üzletágának eladása a VINCI Energies Németország Kft. részére lezárult.


Változás a tulajdonosi szerkezetben

Az új konszern a jövőben GA Gruppe (GA Csoport) néven jelenik meg és mint egy részkonszern kiegészíti a VINCI Energies teljesítményportfolióját.

 

VINCI a világ legnagyobb koncessziós- és építőipari konszernje majd 183.000 munkatársat foglalkoztat kereken száz országban. Teljesítményspektrumába tartoznak olyan létesítmények tervezése, kivitelezése és finanszírozása valamint üzemeltetése, melyek hozzájárulnak életminőségünk javításához: Közlekedési infrastruktúra, közösségi és magán magasépítés, kommunális intézmények, víz-, energia- és kommunikációs hálózatok. VINCI a privát gazdasági alapon nyújtott szolgáltatásait a város- és térségfejlesztés szolgálatába állítja. Az integrált koncessziós és építőipari konszern VINCI-modellje összekapcsolja a konszernvállalat rövidtávú üzleti céljait a megvalósított projektek hosszú távú kihívásaival.

 

VINCI Energies, a konszern energetikai ágazata a privát gazdaság és a közszféra megbízásából az energetikai, szállítási és kommunikációs infrastruktúrák, ipari létesítmények és építmények létesítése, kiépítése, üzemeltetése és optimalizálása szolgáltatási területen 60.000 munkatársat foglalkoztat 40 országban. A VINCI Energies technológiai szaktudása nem csak a saját iparágára – villamos energia, klímatechnika, szigetelés, gépészet, információ- és kommunikációtechnika – korlátozódik, hanem az ügyfelek folyamatszabályozását is magába foglalja. Németországban a cégcsoport kereken 7.200 munkatársat foglalkoztat.

2012.11.15.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ