Főoldal Hírek Új munkaeszköz a GA Magyarország Kft-nél

Hírek

Új munkaeszköz a GA Magyarország Kft-nél

A GA Magyarország Kft komplex szolgáltatásainak minőségi végrehajtásához elengedhetetlen a minőségi szerszámok és gépek folyamatos karbantartása, fejlesztése.


Új munkaeszköz a GA Magyarország Kft-nél

Ezen célok által vezérelve született meg az elhatározás egy új, több speciális területen is bevethető jármű beszerezésére, mely minden körülmények között hadra fogható a GA Magyarország Kft széleskörű szolgáltatási tevékenységei végrehajtásához, mely a kis-, közép- és nagyfeszültségű szabadvezeték vagy kábelhálózat minden elemére kiterjed, legyen szó építésről, karbantartásról, vagy akár üzemzavar elhárításról.

Fontos, hogy minden körülmények között eljussunk egy esetleges üzemzavar helyszínére, amihez sokszor még út sem vezet. Ebben nagy segítségünkre lesz a MB Unimog U500-as zárható differenciálművekkel ellátott összkerékhajtási rendszere, a jármű elején található hidraulikus önmentő csörlő, vezetőfülkéből állítható gumiabroncs-nyomásszabályzás. Az autón található Palfinger PK 290002 D Performance típusú daru tehernyomatéka 23,8 tm, gémszerkezete 5 hidraulikus toldatból áll, teljes gémkinyúlása 16,4m, mely végállásban még 1500 kg teher emelésére képes.

Érdekes megemlíteni, hogy Magyarországon eddig ilyen méretű és teherbírású daru Unimog U500 típusú járműre nem került.

A három oldalra billenthető felépítményen szükség esetén minden kiegészítő felszerelés szállítható mely csatlakoztatható a daruhoz. Ezek a két személyes szerelőkosár, a fúrófejek, és az emeléshez szükséges kiegészítők.

Összességében elmondható, hogy a jármű kompakt mérete, kiemelkedő összkerékhajtási rendszere és a daru komoly emelési képessége valamint teherbírása a csatlakoztatható kosárral és fúróegységgel együttesen egy olyan több célú járművet eredményezett, amivel egyszerre több célgép is kiváltható, ezzel pedig energia és idő takarítható meg.

2011.06.03.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ