Főoldal Hírek Technikai történeti kisfilmek

Hírek

Technikai történeti kisfilmek

Technikai történeti kisfilmek forgatókönyv készítési pályázata

A GA Magyarország Kft. anyavállalatának több mint 90 éves hagyománya és a magyar elektrotechnika nagyjai és maradandó alkotásai iránt érzett tiszteletének kifejezésére pályázati felhívással fordult a magyar villamos-energia ipar szakmai közéletéhez.


Technikai történeti kisfilmek

A Magyar Elektrotechnikai Egyesülettel szorosan együttműködve, annak küldetését támogatva feladatunknak érezzük a múlt értékeinek megőrzésében való aktív részvételt. Ennek eredményeként a 2007. augusztus 22-24. között Club Tihanyban megrendezett MEE 54. Vándorgyűlésen és Kiállításon került sor a Gibárti és Felsődobszai Vízerőművek GA Magyarország Kft. által készíttetett dokumentumfilmjeinek bemutatására.

 

A GA Magyarország Kft. a jövőben is kiemelten kívánja támogatni ipartörténeti értékeink dokumentálását, az utókor számára történő megőrzését, ezért tett közzé pályázati felhívást további villamosenergia-ipari ipartörténeti emlékeink filmes megörökítésére.

 

A pályázatok leadásának határideje 2007. október 31.-én lezárult, a megörökítésre alkalmas létesítmény november végéig kerül kiválasztásra.

2007.08.24.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ