Főoldal Hírek Omexom - Partner Teniszverseny

Hírek

Omexom - Partner Teniszverseny

A 2014. október 17-én megalakult OMEXOM Magyarország a GA Magyarország Kft. hagyományaira építve 2015-ben meghirdette az 1. Omexom - Partner Teniszversenyt.


Omexom - Partner Teniszverseny

A szervezők szándéka szerint a rendezvény méltó folytatása kívánt lenni a 12 éven át megtartott GA - Partner teniszversenyeknek.

Ennek megfelelően az 1. Omexom – Partner Teniszverseny megrendezésekor a szervezők nem tértek el a régi hagyományoktól. Az időpont Pünkösd miatt most nem május negyedik szombatjára, hanem harmadik szombatjára esett. A helyszín a GA-Partner teniszversenyek során megismert és megszokott Római parti Lidó és a Teniszakadémia pályái voltak.

Ebben az évben 5 női, 16 férfi és 14 páros versenyző indult a viadalon. Természetesen családtagokból és érdeklődőkből sem volt hiány. Több mint 150-en látogattak ki a rendezvényre. A nem teniszező érdeklődőket sem hagyták unatkozni a szervezők. A Dunán egy motoros hajó vitte egy-egy körre a családtagokat, és az éppen nem játszó teniszezőket, de lehetőség volt megmérkőzni fallabdában is.

A fáradt játékosokat csapolt sör, hideg üdítők és egy roskadásig tele büféasztal várta. Az időjárás is hagyományosan a versenyzők kedvében járt, többnyire szikrázó napsütésben játszották a mérkőzéseket. Estébe hajló délután került sor a férfi és a páros döntőkre. Az eredményhirdetésre a hagyományokhoz híven a Csónakház mulató kerthelyiségében került sor. Az eredményhirdetés után következett a vacsora, a hangulatos zene és tánc. A sikeres rendezvény az éjszakába nyúló partival zárult.

2015.08.17.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ