Főoldal Hírek Komplex technológia fejlesztési projekt

Hírek

Komplex technológia fejlesztési projekt

Magyarország Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében sikerrel pályázott egy komplex technológiai fejlesztési projekttel, melynek keretében innovatív technológia eszközökkel és erőforrásokkal bővül a jelenlegi eszköz és szolgáltatási parkunk.


Komplex technológia fejlesztési projekt

A fejlesztési projekt az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében Európai Uniós társfinanszírozással valósul meg. A pályázati felhívás 2008. február 15-én a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Komplex vállalati technológiai fejlesztés a hátrányos helyzetű kistérségekben (kódszám: GOP-2.1.1-08/C)" címen jelent meg.

Pályázatunkat "GA Magyarország Kft. komplex technológiai fejlesztése" címen nyújtottuk be. A pályázat öt területet ölelt fel, úgymint eszközbeszerzések, munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer bevezetése (MEBIR MSz 28001 szerint), humánerőforrás fejlesztés, a fejlesztések marketing tevékenységei és szakértői tanácsadás az új technológiák integrálására.

Az eszközbeszerzés keretében Magyarországon egyedüliként a GA Magyarország Kft. rendelkezik a legkorszerűbb Centrix 3x80 kV-os típusú kábelmérő, kábel hibahely behatároló berendezéssel, a projekt megvalósításának végéig 2010-ig beszerzésre kerül még a hazánkban szintén egyedülálló OWTS HV 150 nagyfeszültségű kábeldiagnosztikai berendezés, Palfinger PK 44002F HPLS Performance rakodó daru, Palfinger PK 23002C Performance rakodó daru, ZECK gyártmányú távvezeték építési eszközök és a középfeszültségű feszültség alatti munkavégzés (KÖF FAM) komplex technológiája (VersaliftVO-350 MHI típusú szigetelt gémes kosárral).

A Magyar Köztársaság, mint finanszírozó és az Európai Regionális Fejlesztési Alap, mint társfinanszírozó 40%-os támogatást biztosít az innovatív fejlesztési projekthez. A pályázat kedvezményezettje a GA Magyarország Kft. (2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a) és a megvalósítás helye a GA Magyarország Kft. Salgótarjáni Építésvezetősége (3100 Salgótarján, Rákóczi út 54.)

A projekt lebonyolítása során a Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt. látja el a közreműködő szervezet feladatát.

2009.01.03.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ