Főoldal Hírek KÖF és NAF kábelmérés és diagnosztika

Hírek

KÖF és NAF kábelmérés és diagnosztika

A komplex technológia fejlesztés meghatározó részelemeként a GA Magyarország Kft. nagyon fontos technológia lépést tett kábelhálózatok terültén felgyülemlett addigi tapasztalatok kibővítésére.


KÖF és NAF kábelmérés és diagnosztika

A tervezés és létesítés után a szolgáltatási portfólióba állított eszközökkel az üzemeltetés és karbantartás terültén is teljessé vált a paletta.

Külön kiemelendő a nagyfeszültségű kábelhálózatok területén eddigi hiányszolgáltatások - a szerelés utáni ellenőrző mérés és az üzemeltetés alatti diagnosztika - végrehajtására alkalmas OWTS® HV 150 mérőberendezés és rendszer.

Az OWTS® HV 150 berendezés 150 kV-os csúcsfeszültségű vizsgálatra képes az IEC 60840: 2004-ben előírt, alapvetően szinuszos, 20-300 Hz közti frekvenciájú jellel, ezáltal a hazai gyakorlatban (76/132 kV esetén) a megépített kábelvonalon mind 1,4U-on elvégzett feszültségpróbára, mind pedig részleges kisülések vizsgálatára és behatárolására alkalmas.

A fejlesztési program kábelmérési és diagnosztikai elemei:

  • Centryx kábelhibahely mérő rendszer
  • Középfeszültségű OWTS kábelmérő és diagnosztikai    rendszer
  • Nagyfeszültségű OWTS® HV 150 kábelmérő és    diagnosztikai rendszer

A kábelek vizsgálata feszültségmentes állapotban történik. A mérés során az MSZ EN 60270: 2001 (IEC 60270:2000) szerinti részleges kisülést vizsgáljuk, kiegészítve azok helyének pontos meghatározásával, ezen felül a kábel szigetelés romlásának általános mértékére következtethetünk a tg? értékének feszültség függvényében történő változásából.

A teljes kábelmérési és diagnosztikai szolgáltatásainkról bővebb információt itt talál. itt talál.

2010.01.20.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ