Főoldal Hírek JICABLE 2011

Hírek

JICABLE 2011

2011. június 19 - 23 között rendezik a Szigetelt Erőátviteli Kábelek 8. Nemzetközi Konferenciáját Versailles-ban, Franciaországban.


JICABLE 2011

A JICABLE égisze alatt 4 évenként rendezett esemény 1984 óta a legrangosabb nemzetközi találkozóvá nőtte ki magát.

A nemzetközi találkozó életre hívásának célja, hogy tapasztalatcsere lehetőséget biztosítson az iparág különböző szegmenseiben dolgozó szakembereknek, a kisfeszültségű kábelhálózatoktól kezdve a nagyfeszültségű kábelhálózatokon át, egészen az extra nagyfeszültségű átviteli kábelhálózatok kutatási, kivitelezési, üzemeltetési és diagnosztikai kérdéseivel kapcsolatban.

A JICABLE 2011 konferenciának a "Palais des Congres de Versailles" impozáns épületegyüttese ad otthont. A nemzetközi seregszemlén a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem képviseletében Tamus Zoltán Ádám, a GA Magyarország Kft. képviseletében Egyed Róbert kollégák vesznek részt. A szimpózium keretében poszteres formában mutatjuk be a nagyfeszültségű kábeldiagnosztika területén szerzett helyszíni tapasztalatainkat.

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket a rendezvényen bemutatásra kerülő poszterünkre, illetve a témához kapcsolódó egyéb anyagainkra, melyek a fenti képekre kattintva érhetőek el. A témával kapcsolatban felmerülő kérdésük, észrevételük esetén mindenkor készséggel

2011.07.05.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ