Főoldal Hírek E.ON kitüntetés az Omexom Magyarországnak

Hírek

E.ON kitüntetés az Omexom Magyarországnak

Az Omexom Magyarország tovább ment a GA Magyarország által megkezdett úton.


E.ON kitüntetés az Omexom Magyarországnak

2014-ben a GA Magyarország Kft. az alállomási kategóriában „E.ON Munkavédelmi díj 2013” díjat, míg a „Szolgáltatás beszállítók - Alállomási beszállítók - 50 millió Ft feletti forgalmú cégek” kategóriában oklevelet vehetett át az E.ON beszállítói díjkiosztó ünnepségén. Idén az E.ON Hungária az Omexom Magyarország teljesítményét ugyanebben a kategóriában az Év beszállítója 2014/2015 díjjal jutalmazta.

A megtisztelő címmel járó míves üvegoszlopot és oklevelet az Omexom Magyarország képviseletében Schachinger Tamás ügyvezető Zsedényi Zsolttól az E.ON Hungária Igazgatósági Tagjától és Fekecs Béla Zoltántól az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójától vehette át.

2015-ben az E.ON Hungária immár hatodik alkalommal 11 kategóriában tüntette ki legjobb beszállítóit. Az összesen több, mint négyezer beszállító közül az E.ON a teljesítés minőségének folyamatos ellenőrzései alapján választja ki a TOP-beszállítóit. Az értékelés során az E.ON Hungária szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a minőségbiztosítás, innováció és fejlesztés területén a partneri információ- és tapasztalatcserére.  

Az Omexom Magyarország dolgozói büszkék arra, hogy cégük meg tudott felelni az E.ON Csoport fenti partneri elvárásainak és szakértelmét, innovációs készségét, megbízhatóságát az E.ON Hungária kategóriájában a legmagasabb elismerésben részesítette.

2015.03.12.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ