Főoldal Hírek E.ON beszállítói elismerés

Hírek

E.ON beszállítói elismerés

Idén február 27-én, immár ötödik alkalommal adott át elismerést több mint egy tucat kategóriában az E.ON Hungária Zrt. a legjobb beszállítóinak.


E.ON beszállítói elismerés

A GA Magyarország Kft. az alállomási kategóriában „E.ON Munkavédelmi díj 2013” díjat, míg a „Szolgáltatás beszállítók - Alállomási beszállítók - 50 millió Ft feletti forgalmú cégek”  kategóriában oklevelet vehetett át az E.ON legjobb beszállítói versenyén.

Cégünk képviselői a megtisztelő elismeréseket Ilyés Pétertől, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatósága tagjától, Darázs Henriettől, a cégcsoport munkabiztonsági vezetőjétől, Dr. Fekecs Béla Zoltántól, az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójától és Torda Balázstól, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. Áramhálózati osztály vezetőjétől vehették át.

„Lefektetjük az elveket, meghatározzuk azokat a szabályokat, amelyek mentén elképzelésünk szerint hosszútávon gyümölcsöző, fenntartható és fejlődőképes tud lenni egy üzleti együttműködés.” mondta el köszöntőjében Ilyés Péter a cégcsoport központjában megrendezett ünnepélyes díjátadáson.

A GA Magyarország Kft. valamennyi dolgozója büszke arra, hogy cégünk meg tudott felelni az E.ON Csoport fenti partneri elvárásainak és szakértelmét, innovációs készségét, megbízhatóságát az E.ON Hungária Zrt. ilyen magas elismerésben részesítette.

2014.03.17.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ