Főoldal Hírek Amper Szakkiállítás-és vásár

Hírek

Amper Szakkiállítás-és vásár

Amper Nemzetközi villamosenergia-ipari, automatizálási, méréstechnikai szakkiállítás-és vásár

2011. március 29 – április 01 között került megrendezésre Brno-ban az Amper Nemzetközi villamosenergia-ipari, automatizálási, méréstechnikai szakkiállítás-és vásár.


Amper Szakkiállítás-és vásár

A nemzetközi rendezvény keretében a villamos-energetikában, automatizálásban, folyamatirányításban, méréstechnikában érdekelt cégek széles skálája képviseltette magát. Cégünk a JM-monáže, s.r.o. meghívásából vett részt a szakkiállításon, melyre magunkkal vittük az OWTS HV 150 - jelenlegi legkorszerűbb - kompakt nagyfeszültségű kábeldiagnosztikai mérőműszerünk egyik modulját is. A kiállítás során a cseh és szlovák áramszolgáltatók, villamos tervezőirodák, és kivitelező cégek részéről nagy érdeklődés mutatkozott a berendezés, és az általa nyújtott szolgáltatás (csillapodó hullámú feszültségpróba, diagnosztika;) iránt.

A kiállítás alatt lehetőség volt a jelenlegi, és leendő partnereinkkel szakmai kérdésekről beszélgetni, az új méréstechnológiát velük megismertetni, a felmerülő kérdéseket megválaszolni, és a jövőbeni együttműködési lehetőségeket feltérképezni. A kiállítás egyik kuriózuma a közeljövőben bevezetésre kerülő villamos hajtású autók „testközelben” történő bemutatása volt. Az elektromos hajtású autók elterjedése nemcsak az autóipar számára jelent komoly kihívást, hanem a villamosenergia-ipar számára is, mivel ezen új fogyasztói szegmens jelenléte egy új infrastruktúra életre hívását követeli meg nevezetesen az elektromos gyorstöltő állomások telepítését.

Az elektromos töltőállomások üzemeltetése tovább növeli a villamos energia szükségletet, ami a beépített erőművi kapacitások növelése mellett a villamos hálózat bővítését, új táppontok kialakítását teszi szükségessé. A túlnyomó többségben nagyvárosi környezetben kialakítandó elektromos töltőállomások hálózatra kapcsolásárnak műszakilag, gazdaságilag, esztétikailag, és nem utolsósorban környezetvédelmileg leghatékonyabb alternatívája a NAF kábelhálózat.

2011.04.08.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ