Főoldal Hírek 58. MEE Vándorgyűlés

Hírek

58. MEE Vándorgyűlés

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület 2011. szeptember 14-16. között Szegeden rendezte meg az 58. MEE Vándorgyűlést.

A rendezvény főtámogatója idén a EDF DÉMÁSZ Zrt. volt.


58. MEE Vándorgyűlés

A szervezők idén a kutatás-fejlesztés-innováció kérdéskörét helyezték a figyelem középpontjába.
A témaválasztás sikerét jelzi, hogy az Egyesület színe java jelentkezett, hogy számot adjon mindarról amit e kérdéskör az elektrotechnika és az energetika tudományában és ipari hátterében jelent. 

A GA Magyarország Kft. nemcsak résztvevőivel képviseltette magát a konferencián, hanem kiállítóként is bemutatkozott az érdeklődőknek.

A hagyományok szerint a zárónapon került bemutatásra a GA Magyarország Kft. támogatásával készült technikatörténeti kisfilm, melynek témája a villamoshálózat-szerelés múltbéli pillanataiból igyekezett jelenteket bemutatni. A premier vetítés után a szokásoktól eltérően nem az újabb pályázat meghirdetésére került sor, hanem annak megszüntetésére. Történt ez azért, mert az évek során sajnos azt tapasztaltuk, hogy rohamosan csökkent a pályázók köre. Azt azonban jeleztük, hogy továbbra is nyitottak vagyunk abban, hogy technikatörténeti filmek elkészülését segítsük, azonban a jövőben ezt pályázat nélkül tesszük. Szerencsére az érdeklődők köre nem csökkent, amit mi sem jelez jobban mint az, hogy a bejelentés után többen még a rendezvényen konkrét témaötlettel kerestek meg minket.

2011.10.13.

« Hírek

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ