Nálunk minden a villamos energia körül forog.

Több évtizedes tervezési, kivitelezési és karbantartási tapasztaltunk középpontjában a villamosenergia-termelés, a villamosenergia átvitel, a transzformáció és a villamoseneria-elosztás áll.

 

Keressen bennünket!


Együtt a jövőbe

Legjobb partner a technológiák fejlesztésében.

 

A leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek az elektromosság, automatizálás és információtechnika területén.
Egységeink erős hálózatára és a legnagyobb iparág specifikus kompetenciára építve gazdaságilag sikeresen szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit

Az OMEXOM 2018-ban

Rohanó világunkban a globális energiaágazat folyamatos változásokon megy keresztül. Az Omexom a megrendelőivel közösen azon munkálkodik, hogy a fenntartható energiaellátás felé való átmenettel kapcsolatos ígéreteket teljesítse.

Az Omexom villamosenergia-hálózatokkal kapcsolatos szaktudására alapozva képes felmérni a megújuló energiaforrások hatását, és olyan tárolási megoldásokat, valamint intelligensebb infrastruktúrát kifejleszteni, amelyek követik az új fogyasztói tendenciákat.

Az Omexom megoldásaival az energiatermelőket, -átalakítókat és elosztókat, illetve az illetékes helyi hatóságokat célozza meg.

Rendszerkiépítő cégként az Omexom mindig azon dolgozik, hogy kizárólag az egyedi elvárásoknak megfelelő megoldásokat válasszon, és a technológiai lehetőségek integrálásával kapcsolatban teljesen független maradjon.

Az Omexom a VINCI Energies cégcsoport egyik márkája.

Kapcsolat

Törökbálint központ

Tel: +36 (23) 501 100

Fax: +36 (23) 501 125

omexom@omexom.hu

Telephelyek

Kapcsolatfelvétel

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ